28 mei 2018

AS Roma trainingsshirt en trainingsjack geheel in stijl voetbalshirt 2018-2019

AS Roma is dit seizoen te zien in een klassiek trainingsshirt en trainingsjack in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe shirt en jack zijn namelijk geheel in stijl van de kleuren van het tenue van ''I Giallorossi.'' Het shirt en jack zijn tegelijkertijd met het nieuwe thuistenue van de club uit de Italiaanse hoofdstad officieel gelanceerd doro Nike en de club. Check hieronder het design van het AS Roma anthem trainingsjack en trainingsshirt voor 2018-2019.

AS Roma trainingstenue 2018-2019

Het trainingsshirt wordt door AS Roma ook dit jaar gedragen tijdens de trainingen. Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2018-2019 draagt de club een ander shirt. Het training shirt van de plaatselijke AS heeft het gebruikelijke design. Het training shirt is bordeaux rood. Dit is een iets donkerdere tint dan de bordeaux rode kleur van het voetbalshirt van Roma. Ook dit jaar bevatten de trainingsshirts van AS Roma weer een ronde hals. De strip over de schouders en mouwen is ook dit jaar weer aanwezig. Deze strip heeft een fel rode kleur en is verdeeld in dunne strepen. Op de rechter borst staat de swoosh van Nike. Deze heeft dezelfde kleur als de taping over de mouwen. De andere borst bevat het logo van de club. Nike en Roma hebben bij dit shirt ook een bijbehorend trainingsbroekje uitgebracht. Dit short heeft dezelfde kleur als het shirt. Het trainingstenue heeft daarmee een klassieke look. Kenmerkend aan het broekje is de tailleband aan de bovenkant. Hiermee kan de fit van het broekje aangepast worden. Op het broekje staan ook de logo's van Nike en de club. Uiteraard is het trainingstenue van AS Roma uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

AS Roma anthem trainingsjack 2018-2019

Het anthem trainingsjack is het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het seizoen 2018-2019. Dit jack is de opvolger van het klassieke N98 jack van Nike. Het jack heeft qua look wat veranderingen ondergaan. In plaats van een hoge hals hebben de anthem jacks van Nike dit seizoen een baseball collar. Rondom de hals van het jack van AS Roma bevinden zich gele accenten. Verder is taping over de mouwen ingeruild voor flitsende strepen in het rood. De zijkanten van het AS Roma jack zijn uitgerust met zakken met een rits en de mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Het voordeel van raglanmouwen is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Waar de N98 jacks altijd de naam van de club of het land op de achterkant hadden, is dit bij de nieuwe anthem jacks van Nike niet het geval. Als Roma het veldt betreedt, dragen de spelers als het voetbalbroekje van het nieuwe tenue. De trainingsjack is ook perfect te combineren met de trainingsbroek van het nieuwe pak!

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe trainingscollectie van AS Roma. Deze items worden vanaf nu gedragen door spelers als Nainggolan, Dzeko, De Rossi, Pellegrini, Ünder en nog meer sterspelers.

AS Roma trainingsshirt en jack bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en het anthem jack kan je vanaf nu bestellen voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (S, M, L, XL en XXL). De prijs van het shirt is in kindermaten € 40,- en voor volwassenen € 45,-. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 80,- en voor kinderen € 65,-. Wil je andere Roma producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe AS Roma trainingskleding direct in de officiële NIKE SHOP

of DEZE WINKEL!