21 december 2017

AS Roma trainingsshirt 2018

Naast het nieuwe trainingspak gaat AS Roma vanaf nu ook een geheel nieuw trainingsshirt dragen. Vandaag is het nieuwe trainingsshirt namelijk officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor Nike. Dit shirt wordt door de club uit de Italiaanse hoofdstad alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Het shirt wordt dus gedragen vanaf januari 2018 tot mei 2018 in de voorbereiding op de Serie A en Champions League wedstrijden van de club van trainer Di Francesco. Het nieuwe shirt is opnieuw gebaseerd op het standaard template van Nike. Check hieronder de details.

AS Roma training shirt en tenue 2018

Het nieuwe Roma training shirt voor 2018 heeft dezelfde kleur als het nieuwe trainingspak. Het shirt is namelijk overwegend zilver. Door Nike wordt deze kleur ''light bone'' genoemd. Verder bevat het shirt de rode tinten uit de clubkleuren van de Romeinse club. Deze rode tinten zijn te vinden in de swoosh van Nike op de rechter borst en in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne, horizontale strepen, zodat de spelers opvallen wanneer ze het veld betreden. Deze tint rood wordt door Nike ''team crimson'' genoemd. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals/crew neck en bevindt het embleem van de in 1927 opgerichte club op de linker borst. Dit betreft een geborduurde badge. Tot zover het design van het nieuwe trainingsshirt. Het shirt is natuurlijk super functioneel. Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met raglanmouwen. De raglanmouwen van Nike hebben als kenmerk dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Het shirt is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren van Roma optimaal kunnen presteren.

Nike en Roma hebben voor de komende periode geen nieuw trainingsbroekje uitgebracht. Dit training shirt wordt daarom gecombineerd met hetzelfde broekje als eerder dit jaar werd gedragen. Dit short is ook weer geheel in stijl van de clubkleuren van AS! Het broekje is navy blauw met aan de zijkanten een flitsende strip in het bordeaux rood. Deze strip heeft hetzelfde design als de strip, die op de schouders en mouwen te vinden is. Het broekje bevat ook de logo's van de club en Nike en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. Ook dit broekje is voor 100% gemaakt van polyester en bevat de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog een aantal officiële foto's van het nieuwe Roma training shirt voor 2018, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Nainggolan, De Rossi, Dzeko en andere sterspelers.

AS Roma training shirt bestellen

Het nieuwe Roma trainingsshirt voor 2018 kan je vanaf nu bestellen. Het shirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 45,-. Het broekje is € 35,-. Wil je andere producten van Roma bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Roma training shirt in deze winkel

of deze Roma SHOP! (inclusief super goedkope t-shirts)