20 december 2017

AS Roma trainingspak 2018

AS Roma en Nike hebben vandaag weer een nieuw pak voor 2018 bekend gemaakt. Dit trainingspak wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de trainingen en warming-up gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2017-2018. Dit betekent dat de spelers van de plaatselijke AS vooral in dit pak trainen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden vanaf januari 2018 tot mei 2018. Dit betekent dat het nieuwe pak ook gedragen wordt in de voorbereiding op de Champions League achtste finales tegen Shakhtar Donetsk op 21 februari en 13 maart. Dit is overigens het laatste pak van dit seizoen. Het volgende trainingspak wordt pas medio mei/juni gelanceerd. Check hieronder de details van het nieuwe pak!

Wil je direct het nieuwe AS Roma pak voor 2018 voor kinderen of volwassenen bestellen? Check deze winkel of deze Roma SHOP!

Zilveren AS Roma training top 2018

Het nieuwe Roma trainingspak heeft het gebruikelijke design. Dit betekent dat het pak uit een training top en een strakke trainingsbroek bestaat, evenals het Champions League pak en het eerder dit jaar gelanceerde pak. De drill top van het 2018 pak is geheel zilver. Deze kleur wordt door Nike aangegeven als ''light bone.'' Verder bevat de training sweater ook bordeaux rode accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de club van trainer Di Francesco. Deze kleur komt terug in de strip achter de hals en in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip heeft dit jaar een flitsend design en bevat dunne, horizontale streepjes. Hierdoor vallen de spelers direct op wanneer ze het veld betreden en dit pak dragen. De training top bevat een wat hogere hals en een rits tot de borst. Op de rechter borst bevindt zich de swoosh van Nike in het bordeaux rood (''team crimson'') en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft een geborduurd embleem. Tot zover het design van de training top. De drill top is ook nog eens super functioneel. Buiten dat de sweater voor 100% uit polyester bestaat en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, stelt de top de spelers in staat optimaal te presteren. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen goed mee met de armen, zodat de spelers ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebben. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten en de training top bevat ook nog eens een wat langere achterzoom voor de optimale bescherming. Dit pak kan je ook met een trainingsjack bestellen. Dit jack heeft vrijwel hetzelfde design als de training top. Het verschil is dat de rits geheel doorloopt, dat de kraag een baseball collar betreft en het jack aan de zijkanten zakken bevat.

AS Roma trainingsbroek 2018

Aan de trainingsbroek van Roma is niks veranderd. Dit betekent dat het pak gecompleteerd wordt door dezelfde trainingsbroek als die afgelopen zomer werd gepresenteerd. Deze trainingsbroek is navy blauw en bevat aan de zijkanten een bordeaux rode strip, welke ook weer is verdeeld in dunne rode strepen. De onderkant van de trainingsbroek bevat handige enkelritsen en de bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder zijn de zijkanten van de broek uitgerust met verborgen ritsen. Kenmerkend aan de trainingsbroeken van Nike is natuurlijk ook de pasvorm. Dit wordt door het merk de toelopende pasvorm genoemd. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Dit komt door het stretchmateriaal dat in de trainingsbroek is verwerkt.

We gaven het net al even aan. De pakken van Roma bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat alle sterren kunnen schitteren in dit pak. Het nieuwe trainingspak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nainggolan, Dzeko, De Rossi, Schick, Perotti en andere sterren.

AS Roma trainingspak bestellen

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2018 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De training top en trainingsbroek voor kinderen hebben een prijs van € 55,- en voor volwassenen zijn beide items € 65,-. Deze kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het gehele pak is € 120,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Wil je andere producten van Roma bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Roma pak in deze winkel

of deze Roma SHOP!