29 maart 2018

AS Roma lanceert special edition Totti 25 anniversary voetbalshirt

Het is vandaag 25 jaar geleden dat de vorig jaar gestopte Francesco Totti zijn debuut maakte voor AS Roma. Ter ere daarvan heeft AS Roma in samenwerking met Nike een special edition voetbalshirt gelanceerd. Daarover straks meer! De Italiaanse held maakte op 16 jarige leeftijd op 28 maart 1993 zijn debuut voor AS Roma. In de 88ste minuut van de wedstrijd tegen Brescia viel Totti in voor Rizzitelli. Dit was het begin van een glansrijke carriere. De rest is bekend! Totti speelde in totaal 619 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij 250 keer scoorde. Bovendien speelde hij 58 interlands voor het nationale elftal van Italië!

Het limited edition Totti AS Roma shirt ter ere van het feit dat de ster 25 jaar geleden zijn debuut maakte, is geïnspireerd door het AS Roma voetbalshirt van 2017-2018. Dit is het laatste shirt waarin Totti speelde. In zijn afscheidswedstrijd in mei 2017 speelde AS Roma namelijk al in het shirt voor het huidige seizoen. Het special edition shirt heeft vrijwel hetzelfde design als het shirt van 2017-2018. Het shirt is geheel bordeaux rood met een crew neck met aan de zijkanten en achterkant een gele band. Op de borst van het shirt staan de logo’s van Nike en de club. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Dit betekent: ''Wij zijn Rome.'' Het special edition shirt bevat verder nog een aantal speciale accenten als ode aan TOTTI. De achterkant van het tenue bevat namelijk een speciaal lipje met daarin de tekst: ‘’AETERNO X.’’ Dit betekent ‘’Voor altijd nummer 10’’ en verwijst naar het rugnummer van Totti. De onderkant van het shirt bevat een label met daarin het serienummer van het shirt. Van dit shirt zijn namelijk slechts 100 items geproduceerd. Zoals het bij een limited edition shirt hoort, wordt ook dit shirt geleverd in een luxe cadeaubox.

Dit limited edition shirt is alleen in de fanshop in Rome te koop. Ben je fan van Totti en wil je toch nog een shirt kopen van deze Romeinse held? Check het dan in deze online shop! Hier vind je meer dan twintig shirts als ode aan de spits! Directe levering gegarandeerd!