20 september 2017

AS Roma lanceert nieuwe bedrukking voor camouflage shirt 2017-2018

De officiële bedrukking voor het nieuwe AS Roma camouflage shirt is inmiddels ook bekend. Dit betreft de bedrukking voor het shirt, waarin de club vooral de wedstrijden in de Champions League speelt, maar ook een aantal wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Het shirt staat dit seizoen in het teken van CAMO en bevat een all-over camouflage print over het shirt. Bovendien bevat het shirt oranje accenten, welke vooral zichtbaar zijn in de swoosh van Nike op de rechter borst. Dit is ook de kleur van de bedrukking van het nieuwe printing van het AS Roma voetbalshirt. Check hieronder de details!

Stijl, lettertype en kleur AS Roma Champions League bedrukking

De bedrukking van het nieuwe AS Roma 3e shirt 2017-2018 is geheel oranje en heeft dezelfde stijl als de bedrukking van Inter Milan. Zowel de namen als de nummers zijn oranje en de rugnummers worden gekenmerkt door de hoekige elementen. Deze elementen komen vooral terug in de hoeken van de rugnummer. Daarnaast bevatten de nummers een gradiënt print, wat betekent dat deze uit kleine puntjes bestaan. De onderkant van de rugnummers bevatten het logo van de club uit de hoofdstad van Italie. Waar de rugnummers gebruik maken van een wat dikker font, zijn de letters van de namen van de namen en nummers wat dunner en bevatten deze niet het Roma logo aan de onderkant van de letters. Opvallend is dat de club een andere stijl bedrukking heeft voor het thuisshirt en uitshirt van de club. De vandaag gelanceerde bedrukking draagt Roma alleen op het shirt tijdens de CL wedstrijden dit seizoen. In de groepsfase neemt de club het op tegen Chelsea, Atletico Madrid en FC Quarabag. Check hieronder waar je het shirt met exclusief bedrukking exclusief kan kopen.

AS Roma voetbalshirt met eigen naam en nummer kopen

Het nieuwe AS Roma 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu direct laten bedrukken met de officiële AS Roma bedrukking. Dit shirt kan je zowel laten voorzien met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van een van de sterspelers van de club zoals Dzeko, De Rossi, Strootman, Nainggolan, El Shaarawy, Fazio, Florenz, Perotti of andere sterren. De meerprijs van deze bedrukking is € 15- € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van het shirt zonder bedrukking. Het shirt voor volwassenen is zonder bedrukking € 85,- en voor kinderen € 70,-. Wil je andere producten van de Romanista kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het AS Roma shirt met bedrukking in deze winkel 

of de officiele Nike SHOP