2 augustus 2016

Argentinië Olympische Spelen 2016 voetbalshirt

Adidas en de nationale voetbalbond van Argentinië, de Asociación del Fútbol Argentino (AFA) hebben een speciaal shirt voor de Olympische Spelen van 2016 gelanceerd. In dit shirt speelt het nationale elftal van Argentinië alleen tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio De Janeiro. Tijdens het toernooi is het Zuid Amerikaanse land ingedeeld in poule D met Honduras, Algerije en Portugal. De nummers één en twee van deze poule gaan door naar de kwartfinale van het toernooi. Het nieuwe shirt van Argentinië heeft precies hetzelfde design als het shirt waarin het land de COPA America wedstrijden van 2016 speelde en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 zal spelen gedurende 2016-2017.

Er zijn echter twee verschillen. Het eerste verschil met het Argentinië COPA America thuisshirt van 2016-2017 is dat de linker borst van het shirt voor de Olympische Spelen niet is voorzien met het reguliere logo van de AFA, maar een speciaal logo bevat, waarin ook de ringen van de Olympische Spelen verwerkt zijn en niet de letters van de AFA. Een ander verschil is dat het Argentinië Olympische Spelen shirt niet de drie strepen bevat. Waar het Copa America shirt zwarte Adidas trademark strepen aan de zijkanten bevat, zijn deze afwezig op het shirt waarin het land speelt tijdens de Olympische Spelen. De reden hiervoor is dat deze drie strepen door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) niet toegestaan zijn. Dezelfde veranderingen gelden voor het uitshirt waarin het land speelt tijdens de Olympische Spelen. Ook dit betreft het shirt waarin het land de uitwedstrijden speelde tijdens de COPA America, maar dan met een ander logo en zonder Adidas strepen. 

Check hieronder een foto van het shirt en check bovendien meer over het verdere design van het Argentinië voetbalshirt van 2016-2017! De speciale Argentinië shirts en tenues voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro zijn nergens te koop. Wil je andere producten van het land kopen, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!  Of check de officiële shops hieronder! 

Koop alles van Argentinië in deze officiële shop

of in deze offciële Argentinië shop! Argentinie -olympische -spelen -shirt -2016