29 maart 2016

Algerije voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Algerije voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Algerijnse voetbalbond. Adidas is sinds 2015 kledingsponsor van de voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen en heeft daarmee Puma vervangen. Puma was tijdens het WK van 2014 nog kledingsponsor van het land. In de nieuwe voetbalshirts speelt Algerije de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. De loting van de poules voor de tweede kwalificatieronde in Afrika vindt pas in juni plaats. Adidas en de Algerijnse voetbalbond hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Algerije gepresenteerd. We bespreken beide tenues in dit blog.

Algerije thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Algerije thuisshirt 2016-2017 van Adidas is gebaseerd op het Adidas Molin 16 teamwear template en is overwegend wit en bevat zowel groene als rode accenten, waardoor het shirt geheel in stijl is van de vlag van het land. De helder groene accenten komen terug in de horizontale band over het midden van het voetbalshirt. Daarboven bevindt zich een dunnere rode band. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en lopen er drie groene Adidas strepen over de schouders en mouwen. Ook de onderkant van de achterkant van het shirt is uitgerust met een groene band. De rechter borst bevat het Adidas performance logo en de linker borst is uitgerust met het logo van de Algerijnse voetbalbond Fédération algérienne de football (FAF/ CAF). Het nieuwe tenue van Algerije wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene Adidas strepen. Op de shorts komt zowel het logo van de Algerijnse voetbalbond terug als het logo van de Duitse kledingsponsor. Ook de kousen van het nieuwe thuistenue van Algerije zijn overwegend wit met groene details.

Algerije uitshirt 2016-2017

Het Algerije uitshirt voor 2016-2017 is gebaseerd op het Adidas Regista 16 teamwear template en is overwegend groen. Verder wordt dit voetbalshirt gekenmerkt door de diagonale rode baan over de onderkant van het shirt. Dit voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals of crew neck en over de mouwen lopen witte Adidas strepen. Op de borst staan de logo's van de voetbalbond en Adidas. Het nieuwe uittenue van Algerije wordt gecompleteerd door een groen short met aan de zijkanten witte Adidas strepen. De kousen zijn ook overwegend groen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Algerije voetbalshirts en tenues, welke gedragen wordt door sterren als Mahrez, Brahimi en Slimani. Alle Adidas tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht/zweet, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren.

Algerije voetbalshirt kopen

Het nieuwe Algerije voetbalshirt voor de periode 2016-2017 kan je vanaf medio april/mei kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt zal ongeveer € 80,- zijn. Check ook goedkopere Algerije retro shirts en t-shirts in het overzicht hiernaast of de shop hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwste Algerije merchandising in deze Algerije shop!


Algerije -thuisshirt -2016-2017

Algerije -uitshirt -2016-2017