23 juni 2018

Ajax keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2018-2019 is officieel gelanceerd door de Amsterdamse club en adidas. In dit shirt werken de keepers van Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden af gedurende 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Amsterdamse club bekend gemaakt. Het shirt is evenals alle andere keepersshirts van adidas voor 2018-2019 gebaseerd op het standaard template van het Duitse sportmerk, het adiPRO18 template. Check hieronder alles details van het shirt waarin keepers als Onana, van Leer, Lamprou en andere keepers van de hoofdstedelijke club dit seizoen te zien zijn.

Licht blauw Ajax keeper shirt en tenue 2018-2019

Het Ajax keepersshirt voor 2018-2019 is dit jaar overwegend licht blauw/turquoise en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten licht blauw over de voorkant van het shirt. Deze banen hebben verschillende diktes en deze banen lopen in elkaar over. De achterkant van het tenue bevat niet deze banen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en zijn de drie strepen van adidas op de schouders en mouwen wit. Op de borst staan de logo's van adidas en Ajax en sponsor ZIGGO versiert het midden van het tenue. Alle logo's op de voorkant van het shirt zijn wit.  Het nieuwe keeperstenue van Ajax wordt dit jaar compleet gemaakt door een turquoise broekje met aan de zijkanten witte adi strepen. De kousen van het keeperstenue zijn ook licht blauw met witte strepen. Op de broekjes en de kousen staan ook weer de logo's van Ajax en adidas. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Ajax thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

Naast het nieuwe keepersshirt hebben Ajax en adidas dit seizoen ook een speciale trainingslijn voor de keepers gelanceerd. Nooit eerder was dit het geval. Deze lijn bevat onder andere een trainingsshirt en een trainingspak voor de keepers!

Ajax keepersshirt bestellen

Het nieuwe Ajax keeper shirt kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 70,- en voor kinderen is het shirt € 60,-. De broekjes zijn € 40,- voor volwassenen en € 30,- in kindermaten. In de onderstaande winkel kan je het Ajax tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd.

Bestel het nieuwe Ajax keepersshirt in deze winkel!