20 juni 2018

Keepers Ajax dragen grijs adidas trainingspak in 2018-2019

Ajax heeft vandaag een klein primeurtje. Voor het eerst in de geschiedenis hebben de Amsterdammers en adidas namelijk een speciaal trainingspak voor de keepers van de club gelanceerd. Dit pak wordt door Onana (als die blijft), Van Leer, Lamprou en alle andere keepers van de club gedragen in de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe pak voor de keepers van Ajax is qua template hetzelfde als het pak dat de andere spelers van Ajax dragen. De kleur van het nieuwe keepers trainingspak van Ajax is alleen ander. Het pak voor de keepers bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Check hieronder alles over dit unieke pak!

Zilveren training top en trainingsbroek keepers Ajax 2018-2019

Het nieuwe Ajax keepers trainingspak voor 2018-2019 werd tegelijkertijd met het rood/zwarte pak van de spelers gelanceerd. Beide pakken zijn geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Dit template heeft een aantal (nieuwe kenmerken). Zo is de trainingstrui van de keepers uitgerust met een v-hals en hebben de drie strepen dezelfde kleur als het overige pak. De training sweater is geheel zilver/grijs en de adidas strepen over de schouders en mouwen hebben ook deze kleur. Een ander kenmerk van het Condivo template zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen van de training top. Dit in combinatie met het raglan materiaal zorgt ervoor dat de trainingstrui strak om het lichaam valt. Op de borst prijken de logo's van de club uit de hoofdstad en adidas. Het logo is natuurlijk ook dit jaar weer uitgerust met de drie kampioenssterren, welke refereren aan de 33 kampioenschappen van de club. Adidas en Ajax hebben ook een andere training top voor de keepers uitgebracht. Dit wordt de warming-up top genoemd. De top is hetzelfde qua kleur. Deze warming-up trui heeft een hoge hals met een voering. Dit houdt de keepers warm tijdens de warming-up en trainingen in de winter. Bovendien zijn deze warming-up tops met een extra laagje uitgerust, welke de wind en regen nog beter tegen houdt.

De keepers van Ajax dragen dit jaar wel dezelfde trainingsbroek als de spelers. Deze trainingsbroek is zwart. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn zwart. Andere features van de trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant, de enkelritsen aan de onderkant, de zakken met rits aan de zijkanten en uiteraard prijken ook de logo's van Ajax en adidas op de broek. Aan de pasvorm is ook niks veranderd. De fit van de broek is namelijk nog perfect getaileerd.

Zowel de trainingstrui als de trainingsbroek van de keepers van Ajax is uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze zorgt ervoor dat de keepers optimaal kunnen presteren en heeft een vochtafwerend en ventilerend effect. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe pak. Of check het eerder gelanceerde zwart/gouden Ajax trainingspak voor de uitwedstrijden.

Ajax trainingspak keepers bestellen

Het trainingspak voor de keepers van Ajax kan je alleen in volwassen maten bestellen. Dit kan dus alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de training top met v-hals is € 60,- en de warming-up top is € 75,-. De zwarte trainingsbroek van Ajax is € 50,- voor volwassenen. Deze broek kan je ook voor kinderen bestellen en is € 40,-. Wil je andere Ajax producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Ajax keepers trainingspak in deze SHOP!