20 juni 2018

Ajax lanceert rood zwart trainingspak voor thuiswedstrijden 2018-2019

Ajax en adidas hebben nu ook de trainingscollectie voor de thuiswedstrijden van 2018-2019 gelanceerd. Hiertoe behoort ook weer een nieuw trainingspak. In dit nieuwe pak werken de spelers van Ajax de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden in de Johan Cruyff Arena gedurende 2018-2019. De nieuwe trainingscollectie van Ajax werd vrijwel op hetzelfde moment gelanceerd als dat de tegenstander van Ajax in de voorronde van de Champions League bekend werd: Sturm Graz. In het nieuwe pak is het keurkorps van trainer Erik ten Hag vanaf deze week voor het eerst te zien. Check hieronder het design van het rode Ajax pak!

Rode Ajax trainingstrui en trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2018-2019 is in stijl van de kleuren van de stad Amsterdam en is een combinatie van rood en zwart. Het nieuwe trainingspak bestaat uit een training top en een trainingsbroek, maar kan ook met een trainingsjack gecombineerd worden. De nieuwe training sweater van de nummer twee van afgelopen seizoen is gebaseerd op het Condivo 18 template van adidas. Alle pakken van het Duitse sportmerk hebben dit template. Dit betekent dat de training top dit jaar geen hoge hals bevat, maar juist een wat diepere v-hals. Wel hebben de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de trainingstrui strak om de armen en schouders valt. Ook de raglanmouwen zijn niet meer weg te denken van de nieuwe adidas pakken. De trainingssweater van Ajax is verder geheel rood en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas. Deze hebben precies dezelfde kleur als de gehele top. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club. Dit logo is wit en hetzelfde geldt voor het performance logo van adidas op de rechter borst. Het Duitse sportmerk en Ajax zijn al bijna negentien jaar partners van elkaar en het contract loopt nog zeker tot het einde van het seizoen. Het trainingsjack heeft dezelfde kleur en bijna hetzelfde design. Het jack bevat alleen een baseball collar met zwarte details. Bovendien heeft het Ajax trainingsjack zakken aan de zijkanten en natuurlijk een doorlopende rits.

Zwarte Ajax trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Ajax trainingspak voor de thuiswedstrijden van 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De strepen van adi aan de zijkanten van de broek zijn ook monochroom. Dit betekent dat deze dezelfde kleur als de broek hebben en dus zwart zijn. Qua materiaal en andere features is er weinig veranderd aan de broek. De adidas trainingsbroeken hebben een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral om de kuiten en enkels strak valt. De bovenkant van de Ajax trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de zijkanten van de broek bevatten zakken. De logo's van de Amsterdamse club en het Duitse voetbalmerk mogen natuurlijk niet ontbreken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak van Ajax. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als De Ligt, Dolberg, De Jong, Schuurs, Bandé, Tagliafico, Veltman, en nog meer sterren. Eerder lanceerden Ajax en adidas al een zwart trainingspak.

Ajax trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe rood/zwarte Ajax pak voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 75,- en voor kinderen is deze € 65,-. Het jack is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen €50,-.De trainingsbroek is in volwassen maten € 50,- en voor kinderen € 40,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Bestel altijd de nieuwste Ajax trainingskleding in deze SHOP!