22 juni 2018

Rood trainingsshirt voor spelers en grijs trainingsshirt voor keepers Ajax in 2018-2019

Ajax is deze week de voorbereiding gestart voor het seizoen 2018-2019. Zoals ieder seizoen draagt de club van trainer Erik ten Hag ieder jaar nieuwe trainingskleding. Eind april bracht Ajax in samenwerking met adidas al de nieuwe trainingscollectie voor de uitwedstrijden uit. Tijdens de eerste training voor het seizoen van 2018-2019 werd deze trainingskleding direct gedragen. De staf van Ajax was te zien in de nieuwe trainingsshirts, die behoren bij het nieuwe thuisshirt. Daarover straks meer. Er was namelijk nog iets. Voor het eerst in de geschiedenis van de club werd er namelijk ook een speciaal trainingsshirt voor de keepers van de hoofdstedelijke club gelanceerd. We bespreken beide nieuwe trainingstenues hieronder!

Rood Ajax training shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe trainingsshirt dat vanaf nu door de spelers van Ajax wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Johan Cruyff Arena. Het shirt is namelijk geheel rood. Opvallend is dat dit jaar de drie strepen van adidas bijna niet zichtbaar zijn. Deze staan op de schouders en mouwen van het shirt en zijn ook rood. Verder zijn de nieuwe trainingstenues van Ajax, evenals de gehele trainingscollectie van de club, gebaseerd op het Condivo 18 template van adidas. Dit betekent dat het shirt ook is uitgerust met een v-hals en speciale naden bevat net onder het midden van het shirt. Op de borst prijken traditiegetrouw de logo's van Ajax en adidas. Beide partijen gaan voorlopig het laatste contractjaar in en er is op dit moment nog geen nieuws naar buiten gebracht dat het contract verlengd wordt. Het contract loopt nog tot 1 juli 2019. Het nieuwe trainingstenue van de spelers wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten ook weer zwarte adidas strepen en uiteraard staan de logo's van de club en adidas ook op het short.

Grijs training shirt en tenue keepers Ajax 2018-2019

De keepers van de Amsterdamse club dragen dit seizoen een ander trainingsshirt. Dit seizoen hebben adidas en Ajax namelijk een speciale trainingscollectie voor de keepers gelanceerd. Deze collectie bevat ook een trainingspak voor de keepers. Qua template is het trainingsshirt voor de keepers hetzelfde. Het heeft alleen een andere kleur. Het trainingsshirt voor de keepers is geheel grijs met monochrome strepen over de schouders en mouwen. De logo's van de club en adi staan op dezelfde plek. Het trainingstenue van de keepers wordt compleet gemaakt door hetzelfde zwarte trainingsbroekje als de spelers dragen.

Alle trainingskleding van adidas is ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technology, voor een optimale prestatie. Dit is bij Ajax niet anders. Check hieronder nog een aantal afbeeldingen van de nieuwe trainingsshirts en check ook het gouden trainingsshirt van Ajax.

Ajax trainingsshirt bestellen

Het rode en grijze Ajax training shirt kan je vanaf nu bestellen in de officiële SHOP! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 (maten S, M, L, XL, XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 39,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je andere producten van de club of ben je geïnteresseerd in andere Ajax merchandising? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel altijd de nieuwste Ajax trainingskleding in deze SHOP!