28 april 2018

Ajax trainingsshirt 2018-2019

Ajax heeft tegelijkertijd met het nieuwe Ajax uittenue voor 2018-2019 de nieuwe trainingskleding voor het seizoen gelanceerd. Onderdeel van deze nieuwe lijn zijn een trainingspak, een training top, een presentatiepak en het nieuwe trainingsshirt. In dit blog belichten we het nieuwe training shirt van de Amsterdammers. In dit shirt werken de spelers van Ajax de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details!

Ajax training shirt en tenue 2018-2019

Zoals alle trainingsshirts van adidas voor 2018-2019 zijn ook de nieuwe trainingstenues van Ajax geïnspireerd door het Condivo 18 template van adidas. Dit is namelijk het template dat adidas gebruikt voor alle clubs en landen, waarvan het kledingsponsor is. Kenmerkend aan dit template is dat de shirts een geribbelde v-hals bevatten en de achterkant van de v-hals een andere kleur heeft dan de voorkant van het shirt. De achterkant van de hals heeft dezelfde kleur als de drie adidas strepen over de schouders en mouwen. Het trainingsshirt is geheel goud en de voorkant van de hals is goud en de achterkant van de hals is zwart. Ook de drie stripes van adi, welke zich op de schouders en mouwen bevinden, zijn zwart.  Verder bevat het template weinig spannende accenten. Op de rechter borst staat het performance logo van adidas. Het Duitse sportmerk is alweer sinds 2000 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. De andere borst van het shirt bevat het embleem van de club die onder leiding staat van Erik ten Hag. Ook dit seizoen bevat het logo van de in 1900 opgerichte club weer drie sterren, welke verwijzen naar de gewonnen Eredivisie kampioenschappen. De trainingstenues van Ajax zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het bijbehorende broekje heeft dezelfde kleuren als het shirt, maar dan omgekeerd. Deze broekjes zijn ook geïnspireerd door het Condivo 18 template. Dit betekent dat de drie strepen van adidas op de zijkanten staan. Het broekje van Ajax is zwart met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De bovenkant van het short bevat een een tailleband, waarmee de fit van het short aangepast kan worden.. Tot zover de eerste informatie over het Ajax trainingsshirt. Check nu ook het nieuwe uitshirt, waarin sterren als Huntelaar, Tagliafico, De Ligt, Kluivert, Neres, Dolberg, van de Beek en andere sterren vanaf nu hun wedstrijden spelen. Check ook het nieuwe trainingspak! 

Ajax trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Ajax training shirt kan je na lancering bestellen in de officiële SHOP! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 (maten S, M, L, XL, XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 39,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je producten van afgelopen seizoen bestellen of ben je geïnteresseerd in andere Ajax merchandising? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel altijd de nieuwste Ajax trainingskleding in deze SHOP!