22 juli 2015

AFC Bournemouth voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe AFC Bournemouth voetbalshirts voor 2015-2016 zijn officieel gelanceerd door AFC Bournemouth en JD Sports. In deze voetbalshirts speelt de naar de Premier League gepromoveerde club de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Bournemouth is kampioen geworden van de Championship waardoor het vanaf komend seizoen op het hoogste niveau in Engeland uit komt. Bournemouth en JD Sports hebben zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt voor 2015-2016 gelanceerd.

AFC Bournemouth thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe AFC Bournemouth thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de verticale rode en zwarte banen over het shirt. Ook de mouwen hebben dit design. Alleen boven de borst is het shirt geheel zwart. Verder is het voetbalshirt van Bournemouth voorzien van een ronde rood/zwarte hals. Over de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van de club loopt een witte strip. Ook de onderkant van het shirt is overigens voorzien van een zwarte band. Op de rechter borst staat het logo van JD Sports. Dit logo komt ook terug op de mouwen en aan de binnenkant van de hals. De linker borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Mansion versiert het midden van het shirt. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciale tekst: ''Together, anything is possible.' 'Het nieuwe AFC Bournemouth thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode en witte strip. Bovendien staan de logo's van JD Sports en de club op de shorts. De kousen zijn overwegend zwart met een witte en rode band op het midden. Bovendien staan op de kousen het logo van JD en de initialen van de club.

AFC Bournemouth uitshirt 2015-2016

Bournemouth en JD Sports hebben ook een speciaal uitshirt voor 2015-2016 gelanceerd. Dit voetbalshirt is geheel roze met een ronde witte hals en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Bournemouth op de linker borst is overwegend roze. Dit nieuwe Bournemouth voetbalshirt is gelanceerd ten behoeve van borstkanker. Een deel van de opbrengsten van de verkoop van deze roze uitshirts wordt gedoneerd ten behoeve aan onderzoek naar borstkanker. Het logo van Mansion en JD Sports staan op dezelfde plek(ken) als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Bournemouth wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje en roze kousen met witte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe AFC Bournemouth voetbalshirts waarin sterren als Cook, Arter en Pitman schitteren gedurende het seizoen 2015-2016.

AFC Bournemouth voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AFC Bournemouth thuisshirt en uitshirt 2015-2016 kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Daar kan je ook je Bournemouth voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en nummer van één an de spelers. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die de spelers van de club ook op de achterkant van de voetbalshirts dragen gedurende 2015-2016. Check bovendien ook andere nieuwe Premier League voetbalshirts.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Bournemouth -thuisshirt -2015-2016

Bournemouth -uitshirt -2015-2016