24 juni 2016

AFC Bournemouth uitshirt 2016-2017

Het nieuwe AFC Bournemouth uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door JD Sports en de Engelse Premier League club. In dit nieuwe shirt speelt Bournemouth de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Bournemouth wist zich afgelopen seizoen knap te handhaven in de Premier League en eindige op een zestiende plek. JD Sport verzorgt sinds 2015 de tenues en teamkleding van de Engelse club, die haar thuiswedstrijden in Dean Court speelt. Voor deze periode verzorgde het huismerk van de sportketen (CARBRINI) deze functie. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van ''The Cherries''

AFC Bournemouth uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AFC Bournemouth uitshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de blauwe horizontale strepen over het shirt. Deze strepen hebben twee verschillende tinten blauw. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een klassieke henley collar en bevatten de mouwen aan de onderkant een brede bies in het wit. Op de borst prijken de logo's van JD SPORTS en de Engelse club, terwijl hoofdsponsor MANSION op het midden van het shirt staat. Mansion is sinds 2015 de shirtsponsor van de Engelse club. De witte tinten komen overigens ook terug aan de onderkant van het shirt. Het nieuwe tenue van de club die onder leiding staat van Eddie Howe, wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de onderkant een witte band. Ook op de voetbalbroekjes zijn de logo's van de club en JD Sports vertegenwoordigd. De kousen hebben hetzelfde design als het shirt en worden ook gekenmerkt door het ''hooped'' design. Ook de bovenkant van de sokken zijn uitgerust met een witte band. bovenkant een brede rode band en daaronder een subtiele gouden lijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe uitshirts waarin sterren als Iturbe, Boruc, Afobe, King, Ritchie en Wilson zullen schitteren komend seizoen. Check ook het nieuwe Bournemouth thuisshirt voor 2016-2017.

Bournemouth voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bournemouth uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf juni kopen in de clubshop van de club voor volwassenen en kinderen en vanaf juli bij Subside Sports. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van de officiƫle Premier League bedrukking. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kijken wat we voor je kunnen doen!

Afc -bournemouth -uitshirt -2016-2017

Afc -bournemouth -shirt -uit -2016-2017