8 oktober 2015

adidas Originals AC Milan retro trainingsjack 2015-2016

AC Milan en adidas Originals hebben ook een speciaal trainingsjack gelanceerd uit de Originals collectie. Het is alweer een aantal jaar geleden dat het Duitse sportmerk in samenwerking met de Italiaanse club een item uit de Originals lijn lanceerde. Echter nu Adidas ook voor Real Madrid, Juventus, Manchester United en Chelsea Originals jacks gelanceerd heeft, mag AC Milan gezien de rijke historie van de club niet ontbreken in de collectie. Waar Adidas voor de andere clubs meerdere jacks, t-shirts, sweaters en sweat pants heeft gelanceerd, lijkt het voor de AC Milan collectie bij één item gebleven te zijn: het vintage AC Milan adidas Originals jack. We bespreken het design van dit nieuwe tracktop in dit blog!

Het adi Originals Milan SST jacket is niet direct gebaseerd op één van de jacks die de spelers van de club vroeger droegen. Waar dit bij de op 1985 gebaseerde collectie van Manchester United dit wel het geval is, heeft het merk er bij Milaan voor gekozen een jack in de clubkleuren van de plaatselijke AC te creeëren met een retro uitstraling. Het jack is namelijk geheel zwart en is uitgerust met rode Adidas strepen over de mouwen en schouders. Ook de trefoil van Adidas op de rechter borst is rood en het rubberen AC Milan embleem op de linker borst is bovendien zwart/rood gekleurd. Verder is het AC Milan trainingsjack uitgerust met een klassieke en geribbelde baseball kraag en zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken. Het jack wordt gecompleteerd door een zilveren rits, die vrij dik is. Het jack bestaat uit een combinatie van katoen en polyester, waardoor het ideaal is om in vrije tijd te dragen, maar ook om als echte AC Milan fan in te sporten. Check hieronder de foto's van het vintage jack. Dit nieuwe jack heeft een prijs van € 75,-. Vergeet vooral niet de nieuwe adidas Originals retro jacks van Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus en Chelsea te checken.

Het nieuwe AC Milan jack van het Duitse sportmerk is exclusief te kopen in de adidas Originals shop! Directe levering en gratis verzending. Check ook andere beschikbare AC Milan producten in het overzicht hiernaast.


Ac -milan -retro -jacket -adidas -originals

AC-Milan -Adidas -Originals -detail