6 oktober 2015

adidas Originals Bayern München trainingsjack 2016

En ook Bayern München heeft in samenwerking met kledingsponsor Adidas een vintage trainingsjack gelanceerd onder het label van adidas Originals. Het is alweer een aantal jaren geleden dat Bayern München en Adidas een speciale vintage collectie van adidas Originals lanceerde, maar dit seizoen is het weer zo ver. En met succes. In september lanceerde het merk in samenwerking met de Duitse club die onder leiding van Guardiola staat al een speciale Beckenbauer collectie. In deze collectie kwamen we al een aantal items tegen die op de voetbalshirts en jacks gebaseerd waren die Beckenbauer bij Bayern München gedragen heeft. De nieuwste adidas Originals Bayern München collectie is echter niet gebaseerd op specifieke jacks of shirts uit het verleden, maar hebben wel de vintage uitstraling van vroeger. In dit blog bespreken we het nieuwe Originals trainingsjack en windjack van Die Rekordmeister.

adidas Originals Bayern München vintage trainingsjack

Het nieuwste Bayern München vintage adidas Originals jack herbergt de kleuren rood, zwart en wit. De romp van het jack is geheel rood en bevat dunne glimmende verticale streepjes over het jack. Verder is het trainingsjack van de Duitse club uitgerust met een zwarte vintage baseball hals. Ook de mouwen zijn zwart en over deze raglanmouwen lopen de drie bekende strepen van Adidas. De onderkant van het jack wordt afgesloten met een zwarte band. Verder is het trainingsjack uitgerust met een dikke zilveren rits en de zijkanten bevatten twee steekzakken. De rechter borst van het Bayern München retro jack is uitgerust met de trefoil, het logo van de Originals lijn van het Duitse sportmerk. De andere borst bevat een rubberen badge van het logo van de club. Het jack is gemaakt van een combinatie van polyester en katoen en wordt niet door de spelers van de club gedragen. Het maakt onderdeel uit van de speciale Originals lijn die de club heeft voor de echte fashion liefhebbers! De prijs van het SST Bayern München adi Originals jack is € 74,95 en is verkrijgbaar van maat XS tot en met maat XXL. Deze kan je EXCLUSIEF kopen in de Bayern München adidas Originals shop.

adidas Originals Bayern München windjack

Het nieuwe adidas Originals windjack van Bayern München heeft dezelfde kleuren als het besproken SST jack. Echter deze is aan de bovenkant geheel zwart met zwarte mouwen. De borst bevat een witte band en daaronder is het jack rood met dunne zilveren pinstripes. Verder bevat het windjack een capuchon, welke makkelijk opgeborgen kan worden in de kraag van het jack. De logo's van het merk en de club staan op dezelfde plek als op het vintage trainingsjack. Het windjack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een prijs van € 80,-. Naast deze twee jacks hebben adidas Originals en Bayern München een hooded sweater en een retro t-shirt gelanceerd. Deze twee items worden vooral gekenmerkt door het design van ruiten. Dit design is afkomstig van de ruiten in het logo van de club.

Alle nieuwe Bayern München adidas Originals jacks en sweaters kan je vanaf nu kopen in de online Bayern München Originals shop. Directe levering en gratis verzending! Wil je liever de voetbalshirts of trainingskleding van de club waar Robben onder contract staat, scoren? Check dan het overzicht met nog meer beschikbare Bayern producten in het overzicht hiernaast of hieronder!  Of check de speciale Bayern München Beckenbauer collectie!

Bayern -munchen -adi -originals -sst -trainingsjack

Bayern -munchen -adi -originals -windjack -2016