6 oktober 2015

adidas Originals Real Madrid retro trainingsjacks 2016

adidas Originals en Real Madrid hebben een nieuwe collectie gelanceerd. Vorige week presenteerden we al de nieuwe Manchester United adidas Originals collectie, welke gebaseerd was op de voetbalshirts en jacks van 1985. De nieuwste collectie Real Madrid adidas Originals trainingsjacks, t-shirts en sweaters zijn niet op speciale items uit de historie van de club gebaseerd, maar hebben wel de echte vintage uitstraling, die bij adidas Originals hoort. In dit blog bespreken we het design van het speciaal door Adidas gelanceerde trainingsjack en windjack!

adidas Originals vintage Real Madrid trainingsjack

Het nieuwe adidas Originals Real Madrid SST trainingsjack is geheel zwart en bevat een retro baseball kraag. Verder lopen over de schouders en mouwen uiteraard de drie bekende strepen van Adidas. De rits van het nieuwe Real Madrid jack heeft ook een echte vintage uitstraling. Op de rechter borst staat de Adidas trefoil, beter bekend als het logo van adidas Originals en de andere borst bevat een rubberen bdage van het Real Madrid embleem. Ter hoogte van de overgang van de mouwen naar de borst bevinden zich subtiele paarse lijnen. Deze paarse kleur is gebaseerd op de paarse kleur uit het logo van De Koninklijke. Het jack is verder uitgerust met zogenaamde raglanmouwen, wat er voor zorgt dat de mouwen strak om de armen vallen. Het materiaal waar het nieuwe jack van gemaakt is, is voor een deel polyester en voor een deel katoen. Het speciale SST jack heeft een prijs van € 74,95 en is EXCLUSIEF te koop in de online adidas Originals Real Madrid shop.

adidas Originals Real Madrid windjack

Naast het trainingsjack hebben Adidas en Real Madrid ook een windjack gelanceerd. Dit windjack, welke voor 100% uit polyester bestaat, is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. De bovenkant van het windjack is zwart. Ook de mouwen zijn zwart. Verder loopt over het midden van het jack een paarse baan en is het jack uitgerust met een zwarte rits en een zwarte band aan de onderkant van het jacket. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas Originals en de andere borst bevat het logo van de club. Wat verder speciaal aan het nieuwe adidas Originals Real Madrid windjack is, is dat het jack een capuchon bevat, die ook weer opgeborgen kan worden in de kraag van het jacket. Check hieronder de foto's van zowel het nieuwe windjack als trainingsjack. De prijs van het windjack is overigens € 80,-. Naast deze twee jacks hebben Adidas en de Spaanse club ook nog een speciale vintage hooded sweater, sweat pant/joggingsbroek en een retro achtig pocket t-shirt uitgebracht!

De nieuwe exclusieve Real Madrid adidas Originals jacks en collectie zijn exclusief verkrijgbaar in de online Real Madrid shop van Adidas. Directe levering en gratis verzending? Op zoek naar andere producten van Real Madrid? Check dan het overzicht met beschikbare Real Madrid producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Adidas -originals -real -madrid -vintage -jack -2015

Real -madrid -vintage -windjack -adidas -originals