6 oktober 2015

adidas Originals Chelsea collectie 2016

En ook de nieuwe Chelsea adidas Originals collectie voor 2015-2016 is inmiddels officieel bekend gemaakt door de Londense club en het Duitse sportmerk. Het is alweer een aantal jaar geleden dat Chelsea een fashionlijn van adidas Originals lanceerde. Afgelopen weekend is het er weer van gekomen. De nieuwe Originals collectie van Chelsea bevat geen vintage trainingsjack, zoals bij de collecties van Juventus, Bayern München en Real Madrid wel het geval is, maar wel een windjack, t-shirt, joggingsbroek en hooded sweater. Deze vier items hebben een vintage uitstraling, die ook echt past bij de Originals lijn! Uiteraard bespreken we alle vier de items.

Het nieuwe adidas Originals windjack heeft een prijs van € 80,- en is geheel in stijl van de clubkleuren van The Blues. Ook dit jack is namelijk geheel blauw. De borst van het windjack is blauw, evenals de mouwen. Over de borst loopt een witte horizontale band en onder deze band is het windjack navy blauw en bevat het dunne glimmende verticale lijntjes. Verder is het windjack uitgerust met een rits, die tot de borst loopt. De rechter borst is uitgerust met de trefoil van het Duitse sportmerk en de andere borst bevat het vintage logo van de club uit Londen. Verder is het item voorzien van een capuchon die opgeborgen kan worden in de kraag van het jack. De hooded sweater is ook geheel in stijl van de Chelsea clubkleuren. Deze hoody is geheel blauw en bevat op het midden een print van het logo van de club met daarin het oude adidas logo verwerkt. De mouwen bevatten het adidas Originals logo en worden aan de onderkant afgesloten met een elastieken band met drie dunne witte strepen. Dit maakt het vintage design van de hooded sweater compleet. Het vintage Originals t-shirt van Chelsea is navy blauw en bevat hetzelfde logo als op de sweater. De nieuwe Originals collectie van de club van trainer Mourinho wordt gecompleteerd door een stijlvolle joggingsbroek met daarop de logo's van Adidas Originals en Chelsea. De prijs van de hoody is € 75,-, van het shirt € 35 en de sweat pants hebben een prijs van € 65,-.

Check hieronder alle foto's! De nieuwe Originals items van Chelsea zijn exclusief te koop in de online shop van Adidas. Check daar ook de nieuwe Originals collectie van Juventus, Real Madrid en Bayern München! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Adidas -originals -chelsea -windjack -2015-2016

Adidas -originals -chelsea -sweater

Adidas -originals -t -shirt -chelsea

Original -joggingsbroek -chelsea