6 oktober 2015

adidas Originals Juventus retro trainingsjack 2016

Back to vintage! Adidas Originals en Juventus hebben twee speciale retro trainingsjacks gelanceerd. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Italiaanse kampioen. Na de nieuwe voetbalshirts en trainingskleding van de Italiaanse club, heeft Adidas nu ook een vintage collectie gelanceerd. Deze vintage collectie is niet per se gebaseerd op voetbalshirts en jacks uit het verleden van de club, maar hebben wel de echte vintage of retro look. In dit blog bespreken we het design van het nieuwe Juve SST trainingsjack.

Het Juventus adidas Originals trainingsjack is eigenlijk geheel in stijl van het thuisshirt van Juventus. Dit jack wordt gekenmerkt door de brede zwarte en witte banen, alhoewel de banen op het nieuwe Originals jacket breder zijn dan op de voetbalshirts van De Oude Dame. Verder is het nieuwste track jacket van Juve uitgerust met een vintage baseball kraag. De strakke mouwen zijn zwart en bevatten de drie witte strepen van het Duitse sportmerk uit Herzogenaurach. Op de rechter borst staat het Originals logo, de trefoil. De andere borst bevat een rubberen badge van het embleem van de Champions League finalist van 2015. Daarnaast is het jack uitgerust met een zilveren vintage rits en bevat het twee zakken aan de zijkanten. Het jack bestaat voor een deel uit polyester en voor een deel uit katoen. Dit jack wordt niet door de spelers gedragen en is puur als fashionlijn gepresenteerd. Het heeft een prijs van slechts € 74,95 en is EXCLUSIEF te koop in de adidas Originals Juventus shop!

Hoewel Adidas en Juventus voor de andere belangrijke clubs, waarvan het sportmerk kledingsponsor is, meerdere Originals items hebben gelanceerd, is het voor Juve bij één item gebleven. En wat voor één! Check hieronder de foto's. Wij zijn fan! Heb je zelf een mening over het nieuwe jack? Deel het hieronder! Kopen? Check 'm hier!

Check ook de Manchester United 1985 adidas Originals collectie of de nieuwe Real Madrid Originals retro jacks!

Juventus -adidas -originals -retro -trainingsjack -2015-2016

Achterkant -juventus -adi -originals -jack