12 september 2016

Adidas en FIFA lanceren speciale WK kwalificatie 2018 voetbal

Adidas en de FIFA hebben de nieuwe WK kwalificatie voetbal voor het WK van 2018 gelanceerd. Met deze bal spelen de landen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Eind 2017 zal Adidas in samenwerking met de internationale voetbalbond de officiële WK bal voor het WK van 2018 in Rusland. De nieuwe WK kwalificatie voetbal bevat zowel qua design als techniek nieuwe elementen. We bespreken deze elementen kort hieronder!

Op zoek naar de officiële wedstrijd bal voor het WK van 2018? Check de officiële WK 2018 adidas TELSTAR voetbal. 

Design en materiaal nieuwe Adidas kwalificatie voetbal

De nieuwe Adidas WK kwalificatie voetbal is overwegend wit en bevat prints in de vorm van een X in het rood/zwart. Op deze prints zijn fans in een stadion te zien. Deze staan symbool voor de schoonheid van het voetbal vanuit het perspectief van de fans. De nieuwe kwalificatie voetbal voor het WK van 2017 staat geheel in het teken van de emotie van de fans, die al begint bij het betreden van het stadion. De bal is een ode aan de adrenaline en de opwindende hartslag die fans ervaren tijdens een wedstrijd. Tussen de x-prints op de bal zijn de vormen van een hart zichtbaar. Deze symboliseren het snel kloppende hart van fans en de explosie en emoties die de fans voelen tijdens een wedstrijd. Tot zover de symboliek van de nieuwe WK kwalificatie voetbal voor 2016-2017. Uiteraard mag op deze voetbal het Adidas logo en het logo van het WK in Rusland niet ontbreken.

Uiteraard is deze nieuwe bal, die geen specifieke naam heeft, uitgerust met de nieuwste technieken. Dit zijn dezelfde technieken als de Euro 2016 Beau Jeu en Fracas voetbal. We bespreken ze kort hieronder! Het meest karakteristieke aan de officiële voetballen van Adidas zijn de kenmerken met betrekking tot de vlucht van de bal. De bal lijkt sneller dan ooit te voren en minder te fladderen dan voorgaande ballen van Adidas. De reden hiervan is dat de WK kwalificatie voetbal voor 2016-2017 uit slechts zes panels bestaat. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. De nieuwe voetbal heeft dus een perfecte vlucht, nauwkeurigheid en controle.

Check hieronder de foto's van de nieuwe WK kwalificatie voetbal! 

Adidas WK kwalificatie voetbal 2016-2017 kopen

Wil jij net als alle landenteams met de officiële kwalificatie voetbal voor het WK van 2017spelen? Dat kan! De bal is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo scoor je officiële Adidas wedstrijdbal voor een prijs van € 139,95, terwijl de trainingsbal een prijs heeft van € 34,95 en de goedkope variant, de CAPITANO voetbal heeft een prijs van slechts € 19,95! Voor ieders wat wils dus! Check de nieuwe voetballen van Adidas in de onderstaande shops!

Koop de nieuwste ADIDAS kwalificatie voetbal exclusief in deze SHOP!

of deze STORE

WK-kwalificatie -2018-voetbal -adidas

Adidas -kwalificatie -bal -wk -2018