Begin mei werd het nieuwe Aberdeen thuisshirt gelanceerd. Vandaag is het nieuwe Aberdeen uitshirt officieel bekend gemaakt door Adidas en de Schotse Premier club. In dit shirt speelt Aberdeen de Schotse Premier League en Europa League thuiswedstrijden gedurende 2015-2016. Het nieuwe uitshirt van Aberdeen heeft een flitsend design, waarin zowel gouden, zwarte als witte details terug komen.

Aberdeen uittenue 2015-2016

De basiskleur van het nieuwe Aberdeen uitshirt 2015-2016 is wit. Over de borst loopt een horizontale gouden baan en verder is de borst van het nieuwe Aberdeen uitshirt geheel zwart. Over de schouders en mouwen lopen gouden Adidas trademark strepen en het shirt is verder uitgerust met een witte v-hals. Verder bevat de achterkant van de onderkant van het Aberdeen voetbalshirt een gouden band. De linker borst is uitgerust met het logo van de club in het goud. Daarboven bevinden zich twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Europese Super Cup en UEFA Cup in 1983. De andere borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor en op het midden van het Aberdeen uitshirt staat het logo van hoofdsponsor Saltire. Het nieuwe Aberdeen uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met daarop de logo's van Adidas en de club. De zijkanten van het short bevatten gouden Adidas strepen. Deze drie Adidas strepen komen ook terug aan de bovenkant van de zwarte kousen, welke op het midden het logo van Adidas bevatten. Check hieronder de foto's van het nieuwe Aberdeen uitshirt 2015-2016. Check ook het in mei gelanceerde nieuwe thuisshirt van de Schotse club voor 2015-2016.

Aberdeen uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Aberdeen uitshirt kan je waarschijnlijk vanaf medio augustus 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Check hiernaast ook het overzicht met beschikbare Aberdeen producten.

Aberdeen -uitshirts -2015-2016