Aarhus FC Aage Rou Jensen special edition voetbalshirt 2018

De Deense club Aarhus FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Hummel een special edition voetbalshirt gelanceerd. Dit betreft een shirt als ode aan voormalig sterspeler Aage Rou Jensen, die tussen 1942 en 1961 voor de club speelde. Jensen overleed in 2009 op 84 jarige leeftijd en staat bekend als één van de beste voetballers in de geschiedenis van de Deense club. Ben je benieuwd naar het special edition tenue van Aarhus FC? Check hieronder de details!

Het nieuwe Aarhus FC shirt ter ere van Aage Rou Jensen is geheel wit met aan de zijkanten navy blauwe chevrons van Hummel. De chevrons zijn verdeeld in dunne strepen, waardoor deze een flitsend design hebben. Het special edition voetbalshirt bevat verschillende details als ode aan Auge Rou Jensen. Allereerst bevat het embleem van de Deense club een gouden omranding. Onder het logo prijkt de tekst: ‘’Aage Rou jensen – 423 Kampe – 1942-1961, 4 Mesterkaber – 3 Pokaltitle. Dit verwijst naar de periode waarin Jensen voor de club gespeeld heeft, het aantal wedstrijden en de prijzen die de speler met Aarhus gewonnen heeft. De binnenkant van de hals bevat ook de naam van de speler en hier staat ook de tekst: ‘’SHARE LEGENDS – SHARE FOOTBALL.’’ In de nek aan de achterkant van het shirt staat in het goud ook het aantal wedstrijden die de speler voor de club gespeeld heeft (423) met daaronder de tekst: ‘’ARBEJDERNES LANDSBANK.’’ De achterkant van het tenue bevat ook het naam en het rugnummer (ROU – 10) van Aage Rou Jensen. Het tenue is verder uitgerust met een rechte hals met twee knoopjes en een gevouwen kraag. Op de rechter borst staat een retro logo van kledingsponsor Hummel met daaronder de logo’s van Window Master en CERES.

Dit limited edition shirt werd door Aarhus voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Aalborg, welke in 2-2 eindigde. Bovendien wordt het shirt nog een aantal andere wedstrijden gedragen gedurende het seizoen 2018-2019. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale shirt.

Het nieuwe Aarhus voetbalshirt kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Deense club bestellen? Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Deense clubs? Check het exclusief in deze winkel!