Boca Juniors uitshirt adidas 2020

Bestel hier direct het nieuwste Boca Juniors uitshirt van adidas.  In dit voetbalshirt speelt Boca Juniors de Argentijnse Primera Division en Copa Libertadores uitwedstrijden gedurende 2020. Adidas is sinds begin 2020 weer kledingsponsor van de club uit Buenos Aires en was dit eerder al in de periode 1979-1993. Dit nieuwe Boca Juniors tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Boca Juniors uitshirt voor 2020 is geïnspireerd door het tenue van de jaren '90. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door een speciaal vlak over de borst. Dit vlak is verdeeld in verschillende zigzag vlakken. De bovenste en onderste baan van dit vlak zijn geel en daartussen bevindt zich een breder blauw vlak. Deze vlakken zijn dus geheel in stijl van de clubkleuren van Boca! Verder is het nieuwe uitshirt uitgerust met een ronde hals in het blauw. Dit zijn ook de kleuren van de bies aan de onderkant van de mouwen en de drie strepen van adidas op de mouwen. De rechterborst bevat het logo van adi en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Qatar Airways prijkt op het midden van het nieuwe tenue en op de mouwen staat sponsor AXION. De achterkant van het adidas tenue van Boca Juniors is nog uitgerust met een speciaal detail. Hier staat de leus van de club: La MITAD + 1. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je direct in dit nieuwe Boca Juniors voetbalshirt schitteren? Bestel het direct door op de buttons te klikken. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Bovendien vind je hier ook een goedkope Boca Juniors hoodie!