Club Atlético Huracán voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Atlético Huracan heeft deze week de nieuwe Atlético Huracan voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Club Atlético Huracán de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en de Copa Libertadores dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de vierde plek in de Argentijnse competitie. Vanaf dit seizoen is Kappa verantwoordelijk voor het design en de productie van de Club Atlético Huracán voetbalshirts. Het van origine Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van het lokale sportmerk PEAK.

Atlético Huracán thuisshirt 2023

Het Atlético Huracán thuisshirt 2023 is volledig wit en bevat aan de onderkant van de mouwen een rode band. Alle logo's op eht voetbalshirt zijn ook rood. De rechterborst bevat het logo van Kappa en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor Decrypto staat op het midden van de voetbalshirts en de mouwen bevatten het logo van Flecha Bus. Het thuisshirt bevat een ronde hals met aan de binnenkant de tekst: ''El Palacio''. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een oud clublogo, welke gekenmerkt wordt door een cirkel met de letter H. De achterkant van het tenue bevat ook de logo's van Kappa en Ciudad Moto. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Atlético Huracán uitshirt 2023

Het Atlético Huracán uitshirt 2023 is rood met een design van witte pinstripes. De band aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het voetbalshirt zijn ook wit. De logo's van de club en alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit geldt ook voor alle details. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Club Atlético Huracán voetbalshirts 2023, welke gedragen worden door spelers als Merolla, Hezze, Cóccaro, Soto, Manuel Garcia, Garro, Fattori en nog meer spelers. Helaas kun je deze tenues alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of t-shirts van Argentijnse clubs? Check het in deze fanshop!

Atlético Huracán uitshirt 2023

Atlético Huracán uitshirt 2023