CA Lanus voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub CA Lanus heeft in samenwerking met kledingsponsor Peak Sports de nieuwe Club Atletico Lanus voetbalshirts 2021 gelanceerd. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt CA Lanus de Argentijnse Primera Division wedstrijden in 2021. ''Granate'' is opgericht in 1915 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Ciudad de Lanús. Peak Sport is een Chinees sportmerk, dat sinds 2019 de tenues van de Argentijnse voetbalclub verzorgt.

CA Lanus thuisshirt 2021

Het CA Lanus thuisshirt 2021 is dit jaar weer overwegend rood en bevat een all-over camouflage print over het gehele tenue. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met een V-hals, welke aan de achterkant wit is. De witte details komen ook weer terug in de lijn aan de zijkanten van het voetbalshirt en de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van PEAK prijkt op de rechterborst en de badge van de club op de linkerborst. Sponsor MAPEI versiert het midden van het tenue en de mouwen bevatten het logo van KIOSHI. Aan de onderkant van het tenue bevindt zich nog een tag met daarin de bijnaam van de club: Granate. De binnenkant van dit gedeelte bevat de tekst: ''Inigualable y divino es tu color'' (Ongeëvenaard en goddelijk is jouw kleur). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details.

CA Lanus uitshirt 2021

Het CA Lanus uitshirt 2021 is overwegend wit met een rode ronde hals en een rode band aan de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat de body van het tenue een design van dunne, verticale lijnen. Alle logo's op het uittenue zijn ook bordeaux rood en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het CA Lanus uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met bordeaux rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe CA Lanus voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als de La Vega, Sand, Orsini, Acosta, Burdisso en andere spelers.

De nieuwe CA Lanus voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Bestel het in deze Lanus fanshop! 

LA Lanus thuisshirt 2021

CA Lanus uitshirt 2021