Gimnasia voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Club de Gimnasia y Esgrima La Plata (Gimnasia) heeft in samenwerking met kledingsponsor Givova de nieuwe Gimnasia voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Argentijnse voetbalclub de wedstrijden in de Argentijnse competitie en beker gedurende dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de negende plek in de Argentijnse Primera Division. Givova is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van ''El Lobo''. Het Italiaanse sportmerk volgt Hummel op als kledingsponsor.

Gimnasia thuisshirt 2023

De Gimnasia voetbalshirts 2023 hebben een standaard design. Het thuisshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede navy blauwe band over de borst. Dit is al sinds 1910 het design van de Gimnasia voetbalshirts. Club de Gimnasia y Egrima La Plata werd echter al in 1887 opgericht en speelde in de eerste jaren in lichtblauw/wit verticaal gestreepte voetbalshirts. In 1905 werden de clubclub veranderd, omdat het voetbalshirt van Gimnasia teveel leek op het voetbalshirt van concurrent Racing Club. De lichtblauwe banen werden daarom getransformeerd in donkerblauwe banen en vanaf 1910 werd het gestreepte voetbalshirt ingeruild voor een wit voetbalshirt met een donkerblauw blok op de borst. Dit seizoen bevat het thuisshirt een ronde hals met donkerblauwe baan. Ook de mouwen bevatten aan de onderkant een donkerblauwe band. Het logo van Givova staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor RapiCuotas staat op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe band. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin het logo van de club.

Gimnasia uitshirt 2023

Het Gimnasia uitshirt 2023 is donkerblauw en bevat op de borst ene brede horizontale witte baan. Deze baan staat iets hoger dan op het thuisshirt en daaronder bevindt zich een horizontale blauwe baan. Deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde voetbalbroekje en dezelfde kousen als het thuisshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Gimnasia voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Alemán, Domínguez, Sosa, Miramón, Soldano, Colazo, Steimbach, Contín en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Andere voetbalshirts van Argentijnse voetbalclubs check je in deze winkel!

Gimnasia voetbalshirts 2023

Gimnasia voetbalshirts 2023