Defensa Y Justicia voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub Defensa Y Justicia heeft in samenwerking met kledingsponsor Sport Lyon (een lokaal sportmerk) de nieuwe Defensa Y Justicia voetbalshirts 2021 gelanceerd. De winnaar van de Copa Sudamericana speelt in deze nieuwe tenues de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de Copa Libertadores in 2021.

Defensa Y Justicia thuisshirt 2021

Alle nieuwe Defensa Y Justicia voetbalshirts hebben een opvallend design. Het Defensa Y Justica thuisshirt 2021 is een combinatie van groen en geel en bevat aan de rechter bovenkant en linker onderkant zigzag vlakken met een brushed effect. Het thuisshirt is verder uitgerust met een groene/gele V-hals en de mouwen zijn geheel groen. Op de rechterborst prijkt het logo van de club en de linkerborst bevat het logo van kledingsponsor Sport Lyon. Daarnaast staan er verschillende sponsors op het tenue, zoals ESCO, AMCA, Roca, Pago24 en Dacomat. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping en de kousen zijn ook geheel groen.

Defensa Y Justicia uitshirt en 3e shirt 2021

Het Defensa Y Justicia uitshirt 2021 is ook een combinatie van geel en groen. Hierbij overheerst de gele kleur. De zijkanten zijn groen en de mouwen zijn geel. De body van het uittenue bevat een design van flitsende strepen. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals en de logo's van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een groen vlak met daarin een horizontale witte band. De kousen van het uittenue zijn groen. Daarnaast heeft de club dit seizoen een 3e shirt. Het 3e voetbalshirt van de Argentijnse club is wit met een horizontale gele en groene band over de borst. Daaronder bevindt zich ook nog een groene en gele band, maar deze bedekt niet de hele breedte van het tenue. Ook dit tenue is voorzien van een V-hals en de zijkanten bevatten een groene band. Het broekje van dit tenue is ook wit met aan de zijkanten een groene band. De kousen van het derde tenue zijn geel.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Defensa Y Justicia voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ezequiel Romero, Bou, Fernández, Gallardo, Frias, Pizzini en nog meer spelers. Deze nieuwe tenues kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub bestellen. Ben je op zoek naar ene goedkoop t-shirt of een hoodie van deze club? Check het in deze fanshop! 

Defensa Y Justicia thuisshirt 2021

Defensa Y Justicia uitshirt 2021