SKU: HC0986SUIT

Bestel hier direct het adidas Boca Juniors trainingspak 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door Boca Juniors gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Het trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek! 

De Boca Juniors training sweater 2022-2023 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van de training sweater bevatten een blauw vlak met daarin een print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale gele lijn. Ook de adidas strepen op de schouders zijn geel. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van Boca Juniors.  Verder bevat de Boca Juniors training sweater een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen en de onderkant van de mouwen bevatten ook dit jaar weer duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, heb je een nog beter gestroomlijnde pasvorm. De achterkant van de Boca Juniors training sweater is iets langer. Dit biedt extra bescherming.  

De Boca Juniors trainingsbroek 2022-2023 heeft dit seizoen alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De trainingsbroek is blauw en bevat op de zijkanten een blauw vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale gele lijn. De adidas trademark strepen op deze trainingsbroek zijn ook geel. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken en de bovenkant een tailleband. Deze trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de Boca Juniors trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Het Boca Juniors trainingspak 2021-2022 bestaat voor 100% uit dubbel gebreid polyester en  is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit officiële Boca Juniors trainingspak 2022-2023 te bestellen. 

 

Koop deze producten