Boca Juniors training sweater 2021-2022 - Grijs

Bestel hier direct en snel de officiële adidas Boca Juniors training sweater 2021-2022 voor volwassenen. Deze Boca Juniors training sweater kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze training top is onderdeel van het grijze Boca Juniors trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. 

De adidas Boca Juniors training sweater 2021-2022 heeft het TIRO 21 template. De trainingstrui is grijs en bevat een blauw vlak in de hoge hals. Vanuit hier lopen de drie adidas strepen in het blauw over de mouwen. Ter hoogte van het midden van de mouwen worden de adidas strepen afgebroken door midden van mesh en vervagend deze. Verder bevat de Boca Juniors trainingstrui 2021-2022 een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen en de onderkant van de mouwen bevatten ook dit jaar weer duimgaten. Wanneer je je duimen door deze gaten doet, heb je een nog beter gestroomlijnde pasvorm. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en de achterkant van de trainingstrui van Boca Juniors is iets langer. Dit biedt de optimale bescherming.

De training top bestaat voor 100% uit polyester is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om de top te bestellen. De Boca Juniors trainingssweater heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het lijf.