Argentinië thuisshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Argentinië thuisshirt 2021-2022  voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Argentinië de COPA America 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Argentinië thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer het traditionele design van verticale lichtblauwe en witte banen. In deze banen is dit seizoen een camouflage print verwerkt. Deze camouflage print is een verwijzing naar de 23 verschillende provincies die het land telt. De banen met print lopen dit jaar ook door over de mouwen. Verder prijken de adidas trademark strepen op de mouwen in het lichtblauw en bevat het Argentinië voetbalshirt dit seizoen een ronde hals. De band aan de onderkant van de mouwen is wit. Het logo van de AFA staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het zwart. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de Argentijnse zon, de Incazon of Meizon. 

De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Messi, Dybala, Gonzalez, Lautaro Martinez, Di Maria, Rodrigo de Paul, Tagliafico, Palacios, Paredes, Ocompas, Lo Celso en andere spelers schitteren in dit voetbalshirt? Klik direct op de buttons! In deze shops kun je het nieuwe Argentinië voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!