Merk: SKU: 58553539

Koop hier het nieuwste Macron SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt SC Heerenveen de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Abe Lenstra Stadion gedurende dit seizoen.

Het SC Heerenveen thuisshirt bevat het traditionele Heerenveen design en wordt gekenmerkt door de witte en blauwe verticale banen over het shirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere lichtblauwe lijnen, geïnspireerd door de kleur van de vlag van Friesland. Verder is het SC Heerenveen thuisshirt uitgerust met een mandarijn kraag. Uiteraard zijn ook de zeven pompebleden op het shirt aanwezig. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit met een subtiele lichtblauwe lijn. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron. Ook op de mouwen van het tenue prijkt het logo van het Italiaanse sportmerk. Op het midden van het voetbalshirt staat Ausnutria als sponsor. De binnenkant van de hals bevat een label in de kleuren van de Friese vlag. De onderkant van het voetbalshirt bevat een rode band met daarin de tekst: ''It Fryske lan for aere en rom.'' In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt ook een pompebled. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Geribbelde Mandarijn kraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Klik direct op de buttons om het Macron SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023 te bestellen voor volwassenen!