Merk: SKU: 58553595

Bestel hier het officiële SC Heerenveen trainingsshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingsshirt dragen de spelers van SC Heerenveen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden in het seizoen 2022-2023.

Het Macron SC Heerenveen trainingsshirt 2022-2023 is donkerblauw en bevat een all-over print van zeshoeken (hexagons). De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een diagonaal vlak met een diagonale blauwe en witte band. Het logo van Macron staat in het wuit op de rechterborst en de mouwen en het logo van SC Heerenveen staat op de linkerborst. Daaronder staat hoofdsponsor Ausnutria. Dit trainingsshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Geribbelde ronde hals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Klik direct op de buttons om het Macron SC Heerenveen trainingsshirt 2022-2023 te bestellen voor volwassenen!