Merk: SKU: 58553555

Koop hier het nieuwste Macron SC Heerenveen uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt SC Heerenveen de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende dit seizoen.

Het SC Heerenveen uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend zwart en bevat op de onderkant een speciale print, geïnspireerd door de de spandoeken van de fanatieke supportersaanhang van de club: Nieuw Noord. Het spandoek bevat een vikingschip en deze komt ook terug op de onderkant van het uitshirt. De bovenkant van het voetbalshirt bevat een design van verticale rode banen met een brushed design. Ook een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen en aan de achterkant van de hals is rood. De rechterborst bevat het logo van Macron in het zwart en op de mouwen staat het logo van het Italiaanse sportmerk in het rood. Het SC Heerenveen logo op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: rood/zwart. Hoofdsponsor Ausnutria staat op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''It Fryske lân fol eare en rom''. De achterzijde van het tenue bevat in de nek ook nog een print van een pompebled. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Geribbelde Mandarijn kraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Klik direct op de buttons om het Macron SC Heerenveen uitshirt 2022-2023 te bestellen voor volwassenen!