SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023

SC Heerenveen en Macron hebben het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd! In dit nieuwe tenue speelt de Friese voetbalclub de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Abe Lenstra Stadion gedurende het seizoen 2022-2023. Heerenveen eindigde afgelopen seizoen op de achtste plek in de Eredivisie. Vanaf dit seizoen is Macron verantwoordelijk voor het design en de productie van de SC Heerenveen tenues. Het Italiaanse sportmerk volgt JAKO op als kledingsponsor van de Friezen. Het Duitse sportmerk was sinds het seizoen 2008-2009 de kledingsponsor van SC Heerenveen.

SC Heerenveen thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Macron SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023 heeft het iconische design. De body van het voetbalshirt is wit en bevat een design van twee brede verticale blauwe banen. Deze blauwe banen worden dit jaar geflankeerd door dunnere lichtblauwe lijnen, geïnspireerd door de tint lichtblauw uit de Friese vlag. Deze lijnen komen ook weer terug in de witte mandarijnkraag. De mouwen van het SC Heerenveen thuisshirt zijn blauw en bevatten aan de onderkant een witte band met daarin weer de dunne lichtblauwe lijnen. Uiteraard bevat het SC Heerenveen thuistenue ook weer de zeven pompeblêden, als verwijzing naar de zeven middeleeuwse Friese zeelanden. Het logo van Macron staat in het wit op de rechterborst en de schouders. De linkerborst bevat een siliconenbadge van het clublogo. Hoofdsponsor Ausnutria versiert het midden van het SC Heerenveen voetbalshirt in het rood. De linkermouw is uitgerust met het logo van TOTO En de andere mouw bevat de officiële Eredivisie badge. Op de achterzijde van het tenue staan de logo's van Effektief en MASCOT® WORKWEAR. Het SC Heerenveen thuisshirt bevat ook nog een aantal andere details. De binnenkant van de onderkant van het SC Heerenveen tenue bevat namelijk het motto van de club: '''It Fryske Ian fol eare en rom'' (Het Friese land vol van trots en roem). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat ook een pompeblêd. Het SC Heerenveen thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en Macron staan. De kousen van het tenue zijn of wit met een blauwe lijn of zwart met een blauwe en witte streep.

Zoals alle Macron Sportswear tenues zijn de SC Heerenveen tenues gemaakt van het zogenaamde Eco Softlock polyester. In dit lichte materiaal is de mPerformance technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SC Heerenveen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Van Hooijdonk, Sarr, Haye, Van Ewijk, Van Beek, Van Aken, Bakker, Halilovic en nog meer spelers.

SC Heerenveen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Macron SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. Check ook andere SC Heerenveen producten in deze winkel.

Bestel het nieuwste SC Heerenveen thuisshirt in deze SHOP!

of deze winkel

SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023

SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023

SC Heerenveen thuisshirt 2022-2023