SC Heerenveen uitshirt 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt hebben de club en kledingsponsor JAKO het SC Heerenveen uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit uitshirt spelen de Friezen de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is JAKO weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de club van trainer Johnny Jansen. Sinds 2008 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van Heerenveen en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2022.

Zwart/goud SC Heerenveen uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2020-2021 staat geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van de club. Op 20 juli 1920 werd de club opgericht met de naam Athleta. Dit veranderde in 1922 in Spartaan en een jaar later in VV Heerenveen. Sinds 1977 heeft de club de naam SC Heerenveen. Ter ere van het 100 jarig bestaan bevat het uittenue van de Eredivionist gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het logo JAKO en de linkerborst is uitgerust met het clublogo van Heerenveen. Onder dit logo bevinden zich de jaartallen 1920 en 2020. Sinds maart 2020 heeft Heerenveen een nieuwe hoofdsponsor: Ausnutria. Het logo van het zuilverconcern prijkt ook in het goud op het midden van de nieuwe SC Heerenveen tenues. Verder is het uitshirt geheel zwart en bevat het een klassieke polokraag als verwijzing naar de klassieke tenues van 100 jaar geleden. Verder is het tenue uitgerust met een design van verticale banen, waarin ook de zeven pompleden uit de Friese vlag subtiel zijn verwerkt. Dit design is een ode aan de SC Heerenveen tenues die door Abe Lenstra gedragen werden. Het nieuwe Heerenveen uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekjet met daarop de gouden logo's van JAKO en de club. De kousen zijn ook zwart met gouden logo's. Zoals alle tenues van JAKO zijn de voetbalshirts van SC Heerenveen uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht en zweet. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ejuke, Faik, Woudenberg, Veerman, van Bergen, en andere sterspelers.

SC Heerenveen uitshirt bestellen

Het SC Heerenveen uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de fanshop en vanaf later deze maand in de onderstaande winkels. De prijs van het thuisshirt is voor volwassenen € 69,95 en het shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Heerenveen shirt in deze officiële SHOP