SC Heerenveen uitshirt 2021-2022

SC Heerenveen en kledingsponsor JAKO hebben afgelopen week ook het nieuwe SC Heerenveen uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van trainer Johnny Jansen de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden op vreemde bodem in 2021-2022. Het tenue wordt bovendien gedragen door het vrouwenteam, de jeugdelftallen en de E-Sporters van de Friese club. Eerder lanceerden JAKO en de club al het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt 2021-2022

Navy/oranje SC Heerenveen uitshirt 2021-2022

Het JAKO SC Heerenveen uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de roots van de club. Het voetbalshirt is een combinatie van navy blauw en blauw en wordt gekenmerkt door de print van horizontale banen met een zigzag design. Dit betreft niet zomaar een zigzag design. In deze banen zijn duizenden pompebledsjes verwerkt. Daarnaast is het tenue uitgerust met oranje details. De combinatie van een blauw/oranje uitshirt is geïnspireerd door de kleuren van het SC Heerenveen uitshirt van het seizoen 2004-2005. De kleur oranje is te vinden in de subtiele kraag van het tenue en in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het uittenue zijn oranje. De rechterborst bevat het JAKO logo en op de schouders staan de trademark tekens van het Duitse sportmerk, dat al sinds 2008 de kledingsponsor is van de club. De linkerborst bevat de badge van de club in monochrome kleuren. Dit betekent dat dit logo in stijl is van de kleuren van het tenue: navy blauw/oranje. Ook het logo van sponsor Ausnutria op het midden van het uittenue is oranje. Het SC Heerenveen uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje De kousen zijn ook oranje met aan de bovenzijde drie donkerblauwe banen.

De nieuwe SC Heerenveen tenues zijn geproduceerd van gerecycled polyester. De stof van ieder tenue is afkomstig van het plastic van slechts 13 waterflessen. In de tenues is ook de JAKO Keep Dry technologie verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het een juiste ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Veerman, Siem de Jong, Stevanovic, Kaib, Van Ewijk, van Beek, Woudenberk, Halilovic en nog meer spelers. 

SC Heerenveen uitshirt bestellen

Het JAKO SC Heerenveen uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de fanshop van de Eredivisionist. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste SC Heerenveen thuisshirt in deze SHOP!

SC Heerenveen uittenue 2021-2022

SC Heerenveen uitshirt 2021-2022