AS Roma uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma uitshirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit grijze voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019.

Het shirt van ''I Giallirosso'' is dit seizoen geïnspireerd door de mascotte van de club, de wolf. De kleur van het shirt is namelijk dezelfde kleur als de vacht van de wolf, Il Lupo.  Het uitshirt is geheel grijs met dunne strepen en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt.  Over de mouwen en schouders van het tenue bevinden zich flitsende strepen. Ook de achterkant van het shirt bevat flitsende banen. De achterkant van de hals bevat een bordeaux rood/gele band. Deze taping komt ook weer aan de binnenkant van het shirt terug. Aan de bovenkant van deze taping is een vintage logo van de club verwerkt. Dit is het logo van de club uit de periode 1979-1997. De binnenkant van de hals is uitgerust met een detail. Hier staat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Verder zijn de mouwen uitgerust met een flitsende print van strepen. De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Kluivert Ünder, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!