Merk: SKU: MU131267-BLK

 

Bestel hier direct en snel het officiële knitted AS Roma trainingspak 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 122, 134, 146 en 158 voor kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van AS Roma vooral tijdens het reizen naar de wedstrijden in 2021-2022. 

Het AS Roma trainingsjack 2021-2022 is geheel zwart en bevat een baseball hals en een doorlopende rits. Op de borst staan de logo's van AS Roma en New Balance. Het AS Roma logo betreft het oude clublogo. Dit logo had AS Roma vooral in de jaren '80 en wordt gekenmerkt door de Lupetto. De zijkatnen van het trainingsjack bevatten twee zakken met ritsen. De AS Roma trainingsbroek completeert het AS Roma knitted pak en is zwart en bevat op de pijpen de logo's van de club en New Balance. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Het AS Roma trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in dit t trainingspak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen voor kinderen en voor volwassenen. Directe levering gegarandeerd! 

 

 

Koop deze producten