AC Milan warming-up shirt 2020-2021 - Blauw

Koop hier het AC Milan warming-up shirt voor 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu voor kinderen en voor volwassenen bestellen. Het shirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.  In dit shirt werken de spelers van AC Milan warming-up af ter voorbereiding op de uitwedstrijden in 2020-2021. 

Het AC Milan warming-up shirt is dit jaar geheel blauw met een all-over print. Deze all-over print is geïnspireerd door de print op het 3e shirt en is een eerbetoon aan de Italiaanse mode. De print betreft het zogenaamde Houndstooth patroon, in Nederland ook wel ''Pied de poule'' of hanenvoet genoemd. Dit is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. Dit patroon is door Puma bovendien met een kwartslag gedraaid, waardoor de M (van Milaan) tevoorschijn komt. Verder bevat het trainingsshirt een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Wil je net als de spelers van Milan schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.