AC Milan 3e shirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste zwarte AC Milan 3e shirt voor kinderen of in kindermaten! Dit shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Bovendien kan je dit shirt voor kleuters en peuters of baby's kopen in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 104, 110 en 122. Met andere woorden, het voetbalshirt van AC Milan kan je kopen voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. 

Het AC Milan 3e voetbalshirt 2020-2021 is dit seizoen een eerbetoon aan de stad Milan als modestad. Het voetbalshirt van AC Milan is dit jaar blauw en wordt gekenmerkt door het zogenaamde Houndstooth patroon aan de onderkant van het tenue. in Nederland ook wel ''Pied de poule'' of hanenvoet genoemd. Dit is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. Dit patroon is door Puma bovendien met een kwartslag gedraaid, waardoor de M (van Milaan) tevoorschijn komt. Dit past perfect in het motto dat Puma dit jaar gebruikt voor de lancering van haar voetbalshirts: ''CRAFTED FROM CULTURE.'' De v-hals van het AC Milan tenue heeft een iets donkerdere tint blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Een subtiel detail bevindt zich nog in de nek op de achterkant van het tenue. Hier zijn de initialen van de club verwerkt: ACM.  Op de borst staan de logo's van Puma en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Dit betreft het zogenaamde Emirates Fly Better logo.  Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. Wil jij net als sterren als Zlatan Ibrahimovic, Rebic, Calhanoglu, Hernandez, Bennacer, Paqueta, Leao, Romagnoli en andere sterspelers schitteren schitteren in dit blauwe  AC Milan uitshirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! 

De AC Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.