AC Milan 3e shirt kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste zwarte AC Milan 3e shirt voor kinderen of in kindermaten! Dit shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Bovendien kan je dit shirt voor kleuters en peuters of baby's kopen in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 104, 110 en 122. Met andere woorden, het voetbalshirt van AC Milan kan je kopen voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. 

Het shirt van de Rossoneri is dit seizoen zwart met all-over print in het rood. Deze print wordt gekenmerkt door de flitsende rode strepen, welke lijken op opstijgen rook. Dit design is geïnspireerd door een uitspraak van één van de oprichters van AC Milan: Herbert Kilpin: ''We’re going to be a team of devils. Our colors will be red like flames and black like our opponents’ fear!”Het shirt is uitgerust met een ronde hals. Op de achterkant van het shirt bevindt zich heel subtiel de duivel uit het logo van de club. De binnenkant van de hals is uitgerust met een taping in de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze is groen/wit/rood. De achterkant van het tenue is verder geheel zwart. Op de borst staan de logo's van Adidas en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. Wil jij net als sterren als Piatek, Paqueta, Suso, Silva, Cutrone, Romagnoli, Calhanoglu, Abate, Caldara, Kessie en andere spelers schitteren in dit zwarte AC Milan uitshirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! 

De AC Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.