AC Milan trainingsjack kinderen 2020-2021

Bestel hier het AC Milan trainingsjack voor kinderen. Dit betreft het jack dat de spelers van AC Milan dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in 2020-2021. Dit jack kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingsjack is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. 

De body van het AC Milan trainingsjack 2020-2021 is dit jaar zwart en bevat rode mouwen. De mouwen bevatten een all-over print, die gelijk is aan de print in de banen op het AC Milan thuisshirt. Deze print is geïnspireerd door de architectuur van de Galleria Vittorio Emaunuele II, de oudste shopping mall van Italië. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een super zacht gevoel. Bovendien wordt dit jack gekenmerkt door hoge hals en de zakken aan de zijkanten. Op de linker borst prijkt het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Puma. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met het lichaam. De elastische sluitingen bij de polsen en taille zorgen dat het jack goed langs het lichaam valt.  Klik op de buttons om dit populaire trainingsjack direct te kopen!

Dit jack is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.