AC Milan trainingspak voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste AC Milan trainingspak voor 2018-2019 voor kinderen. Dit pak kan je vanaf nu kopen in de kindermaten 128, 140, 152, 164 en 176. Het trainingspak kan je voor kinderen van verschillende leeftijden bestellen, namelijk voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit trainingspak wordt door de spelers van AC Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden in San Siro gedurende 2018-2019. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek.

De trainingstrui van AC Milan is dit jaar geheel zwart. Verder bevat de training top een rits tot de borst en een hoge hals. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en verder bevat de training top raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. De mouwen zijn ook uitgerust met gouden lijnen en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. De trainingsbroek van dit pak is geheel zwart en is ook uitgerust met twee zakken en de logo's van PUMA en de club. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm van de broek aan kan passen. De trainingspakken van Milan bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit pak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je net als Suso, Donnarumma, Locatelli, Bonucci, Strinic, Silva en andere sterren in dit pak schitteren? Klik dan op de buttons!