Koop hier de authentic versie van het authentic AC Milan thuisshirt 2022-2023. Het authentic Ultraweave voetbalshirt is het voetbalshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden in de Serie A, Europese en de Coppa Italia wedstrijden in San Siro gedurende 2022-2023. De authentic tenues zijn uitgerust met de Ultraweave technologie en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL. 

Het AC Milan thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen het klassieke design. Het voetbalshirt is zwart en bevat op de body vier verticale rode banen. Deze banen stoppen net onder de hals en aan de onderkant van het voetbalshirt. De mouwen zijn bijna geheel zwart en bevatten aan de onderkant een band in de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze band is groen/wit/rood. Het voetbalshirt bevat een rechte hals met een rode baan. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het AC Milan logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 19 kampioenschappen. Op het midden van het tenue staat het logo van Emirates Fly Better en de linkermouw bevat het logo van BitMex. De achterkant van het voetbalshirt is volledig zwart en bevat aan de bovenkant een rood label met de tekst: SEMPRE MILAN. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Ultraweave technologie betreft een ultralichte, ontworpen stof met een gestructureerde 4-way stretch die gewicht en wrijving vermindert. Gebouwd voor atleten die hun snelheid en kracht willen verhogen!

  • ULTRAWEAVE: ultralichte, ontworpen stof met een gestructureerde 4-way stretch die gewicht en wrijving vermindert. Gebouwd voor atleten die hun snelheid en kracht willen verhogen
  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Prestaties passen
  • Vleermuismouwenconstructie met raglannaad op de rug
  • Platte gebreide ronde hals
  • Gedrukt PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Gedrukt officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Klik direct op de buttons om het Puma AC Milan authentic Ultraweave voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het AC Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten