AC Milan uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste AC Milan uitshirt 2020-2021 voor kinderen of in kindermaten! Dit shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Bovendien kan je dit shirt voor kleuters en peuters of baby's kopen in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 104, 110 en 122. Met andere woorden, het voetbalshirt van AC Milan kan je kopen voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. 

Het AC Milan uitshirt is dit jaar een eerbetoon aan de archictectuur van het MUDEC Museum. In het Museo delle Culture vinden exposities plaats van culturen over de gehele wereld. Daarnaast is de stad Milaan een stad die vele culturen herbergt. Het tenue is dan ook een eerbetoon aan verschillende culturen over de gehele wereld. Traditioneel is het AC Milan uitshirt altijd wit en dit seizoen bevat het tenue een all-over print van ruiten, welke in golven over het tenue verwerkt zijn. Dit design is geïnspireerd door de architectuur van het museum in de stad. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals, waarover de print doorloopt. De achterkant van de hals bevat een rode band. In deze band zijn aan de achterkant de initialen van de voetbalclub verwerkt: ACM.  Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Dit betreft het Emirates Fly Better logo. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. De AC Milan tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Ibrahimovic, Tonali, Rebic, Diaz, Calhanoglu, Paqueta, Leao, Hernadez, Bennacer en andere sterren schitteren in dit AC Milan shirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers!