AC Milan trainingspak 2021-2022 - Zwart/Rood

Koop hier het nieuwste AC Milan trainingspak 2020-2021 voor volwassenen. Dit trainingspak wordt door de spelers van AC Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden in San Siro gedurende 2021-2022. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek. Het AC Milan trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. 

De AC Milan training sweater 2021-2022 is dit jaar zwart met rode accenten. De rode accenten komen terug in de taping aan de zijkanten van de training sweater en in de taping op de schouders en mouwen. Deze taping bevat een geometrisch patroon. Bovendien zijn de mouwen van de AC Milan trainingstrui 2021-2022 uitgerust met een all-over print, gebaseerd op de print op het AC Milan thuisshirt.  Verder bevat de training top een rits tot de borst en een hoge hals. Op de borst staan de logo's van Puma en de club en verder bevat de training top raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. De mouwen zijn ook uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. De AC Milan trainingsbroek van dit pak is geheel zwart en is ook uitgerust met twee zakken en de logo's van PUMA en de club. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm van de broek aan kan passen. De onderkant van de Milan trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingspakken van AC Milan zijn uitgerust met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit AC Milan trainingspak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Wil je net als de spelers van AC Milan in dit AC Milan trainingspak schitteren? Klik dan op de buttons!