AC Milan trainingsshirt 2020-2021 - Rood/Zwart

Bestel hier het AC Milan trainingsshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit shirt is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen en kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt werken de spelers van AC Milan de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden dit seizoen.

Het AC Milan trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend bordeaux rood en bevat een zwarte taping over de mouwen. De mouwen bevatten daarnaast een all-over print, welke wat weg heeft van een doolhof. De mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals in het zwart . Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. De mouwen van dit AC Milan training shirt zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de mouwen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Wil je net als de spelers van Milan schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.