AC Milan voetbalshirt kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste AC Milan shirt voor kinderen of in kindermaten! Dit shirt voor KIDS kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Het shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit betreft een foto van het AC Milan thuisshirt. In dit shirt speelt Milan de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-2020. 

Het AC Milan tenue heeft dit jaar een klassiek design. Het design is namelijk geïnspireerd door het tenue van 1969. In dit voetbalshirt won AC Milan voor de tweede keer in de historie de Europa Cup I. Het shirt is bovendien een ode aan het 120 jarig bestaan van de club dit jaar. De Rossoneri werd in 1899 opgericht. Het tenue wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne verticale zwarte en rode strepen. Dit design loopt dit seizoen ook door over de schouders en mouwen en de achterkant van het tenue. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt namelijk de duivel uit het logo van de club. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Piatek, Pacqueta, Abate, Suso, Bakayoko en andere sterren schitteren in dit tenue? Klik dan op de buttons om dit shirt voor kinderen te bestellen. . In deze shops kun je het tenue van Milan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd! 

.