AC Milan tenue peuters en kleuters 2021-2022

Koop hier het nieuwste Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022 voor kleuters en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 jaar. Dit tenue is beschikbaar in de maten 92, 98, 104 , 110, 116 en 122. Dit tenue bestaat uit een voetbalbroekje en voetbalshirt. Dit betreft het tenue waarin AC Milan de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden speelt gedurende 2021-2022 in San Siro. 

Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar als thema ''MOVE LIKE MILAN.'' Het tenue is geïnspireerd door de elegantie, stijl en creativiteit van de stad Milaan. De traditionele zwarte en rode banen zijn dit jaar een eerbetoon aan de wolkenkrabbers in de stad Milaan, die het groeiende internationale karakter van de stad bevestigen! De banen op het AC Milan thuisshirt 2021-2022 hebben dit jaar verschillende diktes, maar zijn wel symmetrisch. De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen smaller. Daarnaast is het AC Milan thuistenue 2021-2022 dit seizoen uitgerust met een v-hals. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en verder bevat het tenue aan de zijkanten zwarte meshpanelen. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. Dit betreft het Emirates Fly Better logo. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: SEMPRE MILAN. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Puma. Het broekje van dit tenue is geheel zwart. De kousen van het Milan tenue zijn zwart met zowel rode als zwarte accenten. 

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenuetje te kopen. Directe levering!