AC Milan tenue peuters en kleuters 2020-2021

Koop hier het nieuwste AC Milan thuis tenue 2020-2021 voor kleuters en peuters. Dit tenuetje kan je kopen voor kinderen van 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 jaar. Dit tenue is beschikbaar in de maten 92, 98, 104 , 110, 116 en 122. Dit tenue bestaat uit een voetbalbroekje en voetbalshirt. Dit betreft het tenue waarin AC Milan de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden speelt gedurende 2020-2021 in San Siro. 

Het AC Milan voetbalshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan de oudste shopping mall van Italië, de Galleria Vittorio Emanuele II. De iconische rode en zwarte banen op het tenue bevatten een all-over print, geïnspireerd door de architectuur en bouw van de deze shopping mall, gelegen in het hart van de stad Milaan. het tenue bevat dit jaar bredere rode en zwarte banen dan vorig seizoen. De mouwen van het voetbalshirt zijn geheel zwart en daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. Over de hals lopen de banen door. Verder zijn de mouwen uitgerust met een brede Puma T7 taping. Hierin is het logo van Puma verwerkt. Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Dit betreft het Emirates, Fly Better logo. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt zijn in een sierlijk lettertype de initialen van de club verwerkt: ACM . Het voetbalbroekje van Milan is dit seizoen geheel wit. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen van het Milan tenue zijn wit met zowel rode als zwarte accenten. 

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenuetje te kopen. Directe levering!