AC Milan keeper shirt 2021-2022

Merk: Puma
SKU: 759140-11
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier het AC Milan keepersshirt 2021-2022 van Puma voor volwassenen en kinderen. Dit keepersshirt dragen de keepers van AC Milan in de Serie A, Europese en Coppa Italia thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2021-2022. Dit keeper shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het AC Milan keeperstenue is dit jaar geheel geel en bevat een design van verticale gele banen. Deze banen zijn geïnspireerd door de wolkenkrabbers in de stad Milaan en hebben verschillende diktes. Verder bevat het AC Milan keeper shirt dit seizoen een toelopende v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA en het embleem van Puma staat ook weer op de schouders en mouwen van het voetbalshirt. Op het midden van het AC Milan keeperstenue prijkt het logo van sponsor Emirates, Fly Better. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club. In de nek op de achterzijde van het keeperstenue prijkt de leus van de club: SEMPRE MILAN!

De AC Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen!