AC Milan keeper shirt 2018-2019 - Geel

Bestel hier het AC Milan keepersshirt voor 2018-2019 van Puma voor volwassenen. Dit keepersshirt dragen de keepers van AC Milan in de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het keepersshirt van AC Milan is dit jaar geheel geelĀ  en bevat een patroon van horizontale banen met een gradient print. Deze z- banen bevatten namelijk dunne puntjes. Dit gradient design komt ook weer terug in de band op de schouders en mouwen van het tenue. Het vlak op de borst heeft ook deze print. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA en het embleem van Puma staat ook weer op de schouders en mouwen van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt een ronde hals. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en sponsor Fly Emirates staat op het midden van het tenue.

De AC Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen!